15-Aralık-2024, 20:14 | #1 |
Üye No: 84 Kayıt Tarihi: 23-Kasım-2024 Mesajlar: 309 Konular: 258 Nerden: PearL Kabuğunda Takımı: Sivasspor Meslek: Aldığı Beğeni: 3 Beğendikleri: 13 | Kağıtta Tavuk Kağıtta Tavuk İri bir tavuk budu (kalça ile birlikte) 1 çorba kaşığı tereyağı 3-4 cm'lik çubuk tarçın Anason (yıldız anason ile yaparsanız yemeğiniz daha şık olur) 2 diş sarımsak 1 halka ince limon dilimi Tuz Karabiber Tarif Tavuk budunu, hafif yumuşattığınız tereyağı, tuz ve karabiber ile sıvayın. Yeterli boyutlarda bir yağlı kağıda yerleştirin. Üzerine anasonu, çubuk tarçını, ayıklanıp dilimlenmiş sarımsakları ve limon dilimini koyun. Yağlı kağıdı paket yapıp, fırın tepsisine yerleştirin. Önceden 200C ısıtılmış fırında 35 dakika pişirin. Kağıt ve tavuk iyice kızarınca, servis tabağına alın. Kağıdı uçlarından açıp altına kıvırarak servis yapın |
|
Etiketler |
kağıtta, tavuk |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |